Пријава


Да ли сте заборавили лозинку?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
Налазите се овде: Дом / members / DraxNS / Atomix Solutions je mrtav!! Ziveo ATOMIX!!

Atomix Solutions je mrtav!! Ziveo ATOMIX!!

аутор: Dragan Lukić Последња измена 21:01 11.10.2007.
Atomix Solutions d.o.o. jos nije zvanicno mrtav, ali zato od 01.03.2007. postoji preduzetnik (SZR po starom) Atomix.
Atomix Solutions je mrtav!! Ziveo ATOMIX!!

"Nova firma" - novi logoAtomix Solutions d.o.o. (Шифра делатности: 72200 Назив делатности: Пружање савета и израда компјутерских програма) je firma u procesu gašenja, mada joj se status još uvek vodi kao aktivan, ukoliko pogledate podatke na sajtu Agencije za Privredne Registre

Razloga ima više, ali ipak najbitniji je odluka većinskog suvlasnika Tome Vučkovića da se povuče iz firme, zbog "zdravstvenih i porodičnih problema", koji ga sprečavaju da se dalje bavi ovim poslom. Odluka o zatvaranju Atomix Solutions d.o.o. je doneta 13.02.2007. i mada (koliko ja znam) zapisnik nije potpisan (bar ne od svih učesnika), ova odluka jeste punovažna i po njoj se dalje i postupa.


O detaljima i ostalim razlozima gašenja firme, sam napisao članak.


Ali šta se to dešava svega 2 nedelje kasnije??? Tomo Vučković se očigledno čudesno izlečio i otvorio novu firmu, kao nekadašnji SZR, koja se zove, gle čuda: Atomix (Шифра делатности: 72200 Опис делатности:Пружање савета и израда компјутерских програма). Život je stvarno čudo... za samo 15 dana, čovek uspe da reši sve svoje porodične probleme i da ozdravi i da registruje firmu! Ko ne veruje, neka pogleda opet na sajtu Agencije za Privredne Registre.
Neka vas ne buni ime Ljiljana Aleksić, pošto je to žena sa kojom trenutno nevenčano živi baš na toj adresi iz prijave. Da ne kažem da kontakt telefon pripada NIS-u (broj je službeni).

Nisam proveravao gde je preseljena oprema iz prostorija Atomix Solutions d.o.o. ali me ne bi čudilo kad bi se ista nekim "čudom" našla u Augusta Cesarca 11.


Sve u svemu, isti čovek, ista priča, isti fazoni, samo drugo ime firme.... prevare, pronevere, krađe i obmane se nastavljaju.Ovo pišem da ne bi drugi naseli na slatkorečivog i veoma ubedljivog Tomu Vučkovića i time izgubili vreme, živce i novac.

P.S. Naknadno sam saznao da je u skladu sa svim ovim, napravljen i novi logo "firme" te ga priključujem uz članak. Adresa je naravno ostala ista, ali je ne želim ovde reklamirati.

Дејства на документ

мај 2021 »
мај
поутсрчепесуне
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
lugons projekti

bal2con

Kako postati haker

tor.lugons.png

slackbook.png

gentoo_handbook

machine

BARBOSSA