Anmelden


Passwort vergessen?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
Sie sind hier: Startseite / members / DraxNS / "Sinergija 07" – mesto okupljanja IT profesionalaca

"Sinergija 07" – mesto okupljanja IT profesionalaca

erstellt von Dragan Lukić zuletzt verändert: 19.09.2007 15:37
"Sinergija 07" će biti održana u svim salama i Auli Kongresnog centra, ali i u Hali "Master".

Tokom najveće i najuglednije IT konferencije u jugoistočnoj Evropi – "Sinergije 07", od 16. do 19. oktobra u Kongresnom centru "Master", 90 eminentnih stručnjaka održaće više od 100 predavanja, kojima će prisustvovati više od 1.000 učesnika, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na Novosdadskom sajmu, izvršni direktor "Sinergije 07" Nikola Mirčić.

On je dodao da Microsoft nastavlja put koji je Sinergija trasirala u proteklih šest godina. Prošle su mnoge faze, od upoznavanja sa informacionim tehnologijama do prošlogodišnjeg pogleda u budućnost. Sada je vreme, kaže Mirčić, da ubrzamo stvari, prihvatimo tempo koji nameće moderna privreda i tako ubrzamo naš put ka informacionom društvu.

Moto ovogodišnje Sinergije je "Speed of change", a učesnici će saznati i detalje o novitetima koje Microsoft sprema za kraj ove i početak naredne godine, kao što su Windows Server 2008, SQL Server 2008 i Visual Studio 2008. Naravno, neće biti zaboravljeni ni aktuelni proizvodi, kao što su Windows Vista i Microsoft Office 2007.

Posetioce "Sinergije 07" u modernom okruženju Centra "Master", pored predavanja, očekuju i brojni dodatni sadržaji, poput Hands-On laboratorije, u kojoj će učesnici konferencije odmah po završetku predavanja moći da isprobaju prezentirane tehnologije i sami se uvere u njihove prednosti. U konferencijskoj prodavnici moći će da se nabave zanimljivi proizvodi, u vezi sa "Sinergijom 07" i njenim sadržajem, a uzbuđenja će doneti takmičenje u brzom sklapanju računara i konkurs za najbolju digitalnu fotografiju.

Sve dodatne informacije o Sinergiji 07 mogu se dobiti na adresi www.mssinergija.net.

"Sinergija 07" će biti održana u svim salama i Auli Kongresnog centra, ali  i u Hali "Master".Vest preuzeta sa zvanične prezentacije Novosadskog sajma.P.S. Ne znam sad koliko je to interesantno za nas... ali bi možda mogli da odemo na predavanje o "sigurnosti" ... ;-)

Artikelaktionen