Log in


Forgot your password?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
You are here: Home / members / olujicz / Vesti / Slobodni Festival 4

Slobodni Festival 4

by Zoran Olujić last modified Jun 22, 2010 06:10 PM
U organizaciji Autonomnog centra i Hrvatske udruge Linux korisnika održaće se u Čakovcu 2. i 3. jula

Ovogodišnji Slobodni festival u organizaciji Autonomnog centra i Hrvatske udruge Linux korisnika održaće se u Čakovcu 2. i 3. jula. Ove godine je obavezna registracija za posetioce, pa vas molimo da se prijavite na web stranicama festivala gdje je objavljen i program od 23 predavanja i 6 radionica.

 

Festival otvorenih tehnologija i ovo leto okuplja predavače iz cele Hrvatske koji će podeliti svoja iskustva i veštine korištenja otvorenih tehnologija u različitim područjima kao što su Internet i društvene mreže, multimedija, poslovanje, obrazovanje, umetnost, “uradi sam”, sigurnost i privatnost, kartografija, razvoj softvera, operativni sistemi.

 

Specifičnost Slobodnog festivala je samoinicijativna prijava svih predavača pozivu, tako da iz godine u godinu Festival pokazuje stanje hrvatske scene koja je, u skladu s principima proizašlim iz etike slobodnog softvera, voljna podeliti svoja znanja i sarađivati. Po formatu, Festival je uvek negde između neformalnog okupljanja razmene veština i konferencije.

 

Uz predavanja i radionice, svako okupljanje ovakvog tipa je odlična prilika za sklapanje novih partnerstava i saradnju. Požurite s vašom prijavom jer iako su prijave otvorene do 27. juna, broj učesnika na nekim radionicama je ograničen.

 

Izvor: Slobodni festival

Document Actions