Log in


Forgot your password?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
You are here: Home / Vesti / Easterhegg 2012

Easterhegg 2012

by milobit last modified Mar 22, 2012 12:53 PM
Održava se od 06. do 09. aprila 2012 u kongresnom centru sajma u Bazelu (Kongresszentrum Messe Basel · Riehenstrasse 59 · CH-4058 Basel ).

Easterhegg je višednevni "mini kongres" koji se održava jednom godišnje u familijarnoj atmosferi i organizaciji CCC-a (Chaos Computer Club).

Prvi Easterhegg održan je 2001. godine u Hamburgu. Od tada svake druge godine ovaj događaj gostuje i održava se u nekom drugom gradu na nemačkom govornom području. Ove godine domaćin je Chaostreff Basel uz veliku pomoć Chaostreff Zürich kao i Swiss Chaos-a.

Easterhegg se uglavnom sastoji od radionica (Workshop) i predavanja. Teme su od raznovrsnih  oblasti iz tehnike preko mrežne kulture pa do okupljanja i druženja zajednice. Easterhegg nije komercijalni događaj i svi koji ga organizuju rade kao volonteri. Plan svih dešavanja pogledajte na https://easterhegg.ch/schedule.

Ulaz se plaća 60CHF i za njega se dobija 30 Mate-talera (interni novac). Organizovana je i mogućnost prenoćišta u bunkeru koje košta 20CHF ili 10 Mate-talera.

Šta se dobija za plaćeni ulaz?

Šolja za kafu sa caffe-flatrate-om, doručak, struja i naravno priključak za internet.

Dobar provod je zagarantovan!

 

Info: https://easterhegg.ch

Document Actions