Log in


Forgot your password?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
You are here: Home / Vesti / Osnivačka Skupština LUGoNS-a

Osnivačka Skupština LUGoNS-a

by Aleksandar Milovac last modified May 29, 2006 06:33 PM
LUGoNS se uozbiljio?

U subotu 27. maja u Novom Sadu, održana je Osnivačka Skupština LUGoNs-a. Na Skupštini je izabrano predsedništvo, i usvojen Poslovnik o radu i Dnevni red . Ovim je Udruženje napravilo jedan veliki iskorak koji će, nadamo se, doprineti tome da svako buduće delovanje LUGoNS-a bude shvaćeno mnogo ozbiljnije od strane društva, ali i od samih članova Udruženja.

Preostaje još da se izvrši registracija Udruženja u Ministarstvu, sredi pečat, štampaju članske karte. Nakon ovoga Udruženje će i formalno biti registrovano.

Posle formalnog dela Skupštine, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa novim prostorijama LUGoNS-a, proćaskaju o raznim temama i nastave druženje u malo opuštenijoj atmosferi. Slike sa Skupštine biće postavljene na portal tako da će i oni koji nisu bili prisutni moći da osete delić atmosfere koja je vladala na Skupštini.

O svim budućim Skupštinama Udruženja bićete pravovremeno obavešteni. Pozivamo sve da uzmu učešća u daljem radu Udruženja i zajedno doprinesu F/OS zajednici u NS-u i Srbiji.

Srećno LUGoNS!

Document Actions