Log in


Forgot your password?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
You are here: Home / Vesti / SHARE CONFERENCE 2012

SHARE CONFERENCE 2012

by Iva Blue last modified Apr 15, 2012 08:32 PM
Beograd 26 - 28. April 2012.

http://www.shareconference.net/rs/program

SHARE2 krajem aprila u Beogradu

Druga po redu SHARE konferencija održaće se od 26. do 28. aprila 2012. godine, a Beograd će ponovo postati epicentar razmene naprednih ideja i znanja iz oblasti društva, tehnologije, Interneta, muzike i novih medija. Sve to će pratiti intenzivan muzički program koji će se istovremeno odvijati u nekoliko odabranih klubova i alternativnih prostora u gradu.

Šta se dešava?

Od kako je prvi ‘SHARE’ održan u proleće 2011. godine, turbulencije aktivizma na Internetu potresle su svaki deo planete. Arapsko proleće, okupacija Vol Strita, borba protiv SOPA i PIPA zakona samo su neki od snažnih pokreta koji su pokazali da Internet postaje sve uticajniji u velikim promenama i osnaživanju građanstva.

..

2012

Ove godine, SHARE konferencija će ponovo okupiti više od dve hiljade aktivista, blogera, injženjera, programera i umetnika iz Srbije i inostranstva, tokom tri dana interesantnih predavanja, radionica i sastanaka u Domu Omladine. Predavači su vodeće međunarodne zvezde na polju Internet aktivizma i društvenih promena, sajber disidenti i svetski poznati blogeri koji će publiku upoznati sa novim formama aktivizma i pristupima u primeni novih medija i naprednih tehnologija. Diskusija će zaći duboko u podzemlje Internet pokreta kako bi istražila grupe koje se bore za digitalna prava, štiteći privatnost sugrađana, a uz naprednu muziku i kulturu veličati Internet kao otvorenu i slobodnu teritoriju za sve.

Noć

Kao i prošle godine, muzički program konferencije ‘SHARE by Night’ predstaviće nastupe aktuelnih svetskih autora inovativne elektronske i savremene muzike koji će deliti bine i DJ pultove sa talentima lokalne klupske scene.

Narukvica SHARE2

SHARE konferencija će ove godine biti besplatan događaj. Zainteresovani delegati moći će kroz niz konkursa, radionica i akcija, u toku marta i aprila, da obezbede sebi prisustvo predavanjima na SHARE-u. Zbog ograničenog kapaciteta, u opticaju če biti 2.000 jedinstvenih narukvica koje predstavljaju propusnicu za preko 100 predavanja, izložbi, koncerata i DJ nastupa.

PAŽNJA

Nove informacije o programu i načinima za dobijanje narukvica biće objavljivani na adresi www.shareconference.net. Prijavite se na naš newsletter i pratite nas na društvenim mrežama.

Izvor: SHARE2 CONFERENCE

Document Actions