Log in


Forgot your password?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
You are here: Home / Vesti / GNUzilla 38

GNUzilla 38

by milobit last modified Dec 30, 2008 10:31 PM
Kao što rekoh, pank nije umro

Održavanje života na aparatima je vredelo, što ne znači da smo ih ugasili.

Bez obzira na to što je novogodišnji, ovaj broj je još jedan u nizu specifičnih. Dovoljno je kasnio da su verovatno svi već digli ruke od njega, ali je opet dovoljno redovan da se ne zaboravi na GNUzillu. Dokle ćemo tako videćemo, to je sve što sada možemo reći, svi zajedno.

Izbor za najbolji i najgori događaj / projekat / distribuciju / program / šta god ovog puta izostaje, čini mi se pre svega zato što smo ovoga puta mi ti koji smo najgori, te ne bi bilo primerno da bilo kome lepimo bilo kakvu etiketu. Naravno, godina nikako nije bila loša globalno, lokalno tu i tamo.

Zanimljiv sadržaj i ovog puta ne izostaje, pa valja preneti neizmernu zahvalnost svima koji su učestvovali u radu na ovom broju. Kada je sam projekat, odnosno časopis u pitanju, stvari su, kao što pomenuh na početku, prilično neizvesne pa definitivno "vidimo se" ili "doviđenja" ostavljamo za drugu priliku. Poziv novim i starim učesnicima na projektu je još uvek na snazi, pa ukoliko ovaj broj i poruka da je đavo odneo šalu doprinesu da se sledeći pojavi relativno skoro, "doviđenja" možda ostane nešto što se umalo desilo.

U svakom slučaju, uživajte u GNUzilli 38, sve najbolje u 2009. 

 

Info: gnuzilla.fsnserbia.org

Document Actions