Log in


Forgot your password?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
You are here: Home / Vesti / SRAMOTA!!!

SRAMOTA!!!

by Dragan Lukić last modified Feb 08, 2006 08:56 PM
Novi Sad "ulaze" u razvoj informatike...

tako što će od para poreskih obveznika platiti licenciranje Microsoftu.... toliko sam besan da ne mogu ni ljudski komentar da dam na ovo:

PISMO O NAMERAMA 08.02.2006.

18:13 - Grad Novi Sad i kompanija Majkrosoft danas su pred novinarima potpisali pismo o namerama, ali su izbegli da pojasne šta je zapravo uradjeno.

U protokolarnim izjavama, predstavnik Majkrosofta Dejan Cvetković rekao je da pismo omogućava povoljne uslove za licenciranje javne administracije u Novom Sadu i da će u to biti uključeno JP "Informatika". Gradonačelnica Maja Gojković je rekla da je zadovoljna što su započeli legalnu saradnju i navela da će sada uslediti potpisivanje konkretnih ugovora.

Predstavnicima medija rečeno je da nema pitanja, a naš novinar pokušao je da dobije bar informaciju o tome kolika je vrednost posla.

Novinarima nije dozvoljeno da vide pismo o namerama, koje je danas potpisano, nego im je samo prepričano da ono govori o opremanju gradskih struktura savremenim softverom, a videćemo da li će to biti uradjeno sa ugovorima koji će konkretno definisati poslovni odnos grada i Majkrosofta.

vest preuzeta sa: www.radio021.info

Document Actions