Log in


Forgot your password?
prijatelji LUGoNSa
gnu.gif
linuxzasve.jpg
hulk.jpg
zextras_logo.png
 
You are here: Home / Vesti / Ubuntu Srbija

Ubuntu Srbija

by milobit last modified Sep 29, 2006 01:02 AM
Ubuntu ShareIT

Ubuntu Srbija: Ubuntu ShareIT je akcija koju je pokrenula zajednica Ubuntu korisnika Srbije sa ciljem ublažavanja posledica koje loši carinski propisi u našoj zemlji uzrokuju, a koji se ogledaju u nemogućnosti besplatne isporuke pakovanja sa Ubuntu operativnim sistemom.

Suština akcije je stvaranje mreže korisnika koji mogu stajati na raspolaganju sto većem broju zainteresovanih za nabavku Ubuntu pakovanja. Članovi zajednice koji trenutno stoje na raspolaganju su na spisku, razvrstani po gradovima. Suština jeste u povezivanju ljudi iz istih sredina kako bi se smanjili poštanski troškovi, a korisnici brže dolazili do medija.

Željenog korisnika je moguće kontaktirati putem privatne poruke (U2U), za šta je potebno registrovati se na forumu.
Pošto se zajednica zasniva na doprinosu svakog njenog člana, apelujemo na korisnike koji dobiju Ubuntu putem ShareIT-a, a poseduju mogućnost za umnožavanje CD ili DVD medija, takodje ostave svoje korisničko ime ovde, kako bi se mreža širila, a zajednica postala jača i delotvornija.

Ukoliko želite da započnete ShareIT u vašem gradu, prijavite se ovde i javite se korisniku iz grada koji je najbliži vama, kako bi vam mediji bili poslati poštom.


Document Actions